Opinia Timisoarei

Timisoara castiga duelul de sub panou cu Focsaniul. A doua victorie la rand pentru banateni

TIMISOARA. SCM OHMA Timisoara si-a indeplinit misiunea si a invins o artagoasa echipa a Focsaniului, intr-un meci din cadrul etapei a 4-a a sezonului regulat de baschet masculin.

CITESTE SI: Lovitura de 12.000 de euro data de hoti langa Timisoara. Infractorii, capturati dupa aproape o luna si jumatate 

Dupa un inceput echilibrat, in care ambele echipe s-au succedat la conducere, vizitatorii au terminat prima secventa in avans, 19-22 si s-au dus la un maxim de 6 lungimi in sfertul secund, 22-28. Din acel moment, banatenii au preluat conducerea partidei si au fost mai eficienti sub ambele panouri. La pauza mare, SCM avea deja avans de 8 puncte, 40-32.

Si in repriza secunda elevii lui Dragan Petricevic au ramas seriosi si s-au dus la 15 puncte, 51-36 si 64-49 dupa 30 de minute. Cu un joc colectiv bun, gazdele au avut si 19 puncte avans, 75-56, insa au incheiat jocul la pas, 85-70 dupa un meci care a facut o buna propaganda baschetului.

Banatenii au dominat statistica, dar au avut si destule posesii pierdute, capitol la care mai este de lucru. In teren a intrat si Vlahovic, noul transfer, el reusind un cos de doua puncte, specialitatea din aceasta intalnire a banatenilor, care au dat 21 din 30 de la semi-distanta.

Gajic a fost cel mai bun marcator al echipei cu 19 puncte, urmat indeaproape de Lilov – 18. Mirkovic a contribuit cu 14 puncte, iar sarbatoritii zilei, Strong si Olah au adunat 11 puncte de caciula. De cealalta parte, Raunaldo Wade Chatman a strans 23 de puncte, iar Justin Baker, 19.

Foto: Baschet SCM Timisoara

Exit mobile version