Opinia Timisoarei

Timisoara – capitala Earth Hour 2013. Ce program le-a fost pregatit timisorenilor de Ora Pamantului

TIMISOARA. Lansare de lampioane, jonglerii cu foc, torte si concerte, toate acestea vor fi organizate cu prilejul Orei Pamantului, la Timisoara. Momentul este cu atat mai important cu cat in acest an, Timisoara este capitala Earth Hour 2013.

Programul de la Timisoara va incepe, sambata, la ora 18.30 cu spectacolul ”Mostentirea”, sustinut de Teatrul Merlin si echipa Mini Merlin. La ora 19 va fi un concert sustinut de fanfara Big Band. De la ora 19.20 urmeaza un alt concert, de alamuri, sustinut de Romanian Brass Society, apoi va urca pe scena Radu Dan, un fost concurent de la X Factor.

Cel mai important moment al serii de sambata va fi la ora 20.00, cand timp de o ora va fi intrerupt iluminatul public in zona centrala (Piata Operei si Piata Unirii), precum si in parcurile Alpinet, Central si Justitiei.

La ora 20.30, cand va fi stins iluminatul public va avea loc intrarea cu torte in Piata Operei, iar pe scena va urca trupa de percutie Splash. La ora 20.50 va sustine un concert Ansamblul de Clopotei Hosana din Oradea care are 16 membri, iar de la ora 21.15 timisorenii vor putea urmarii jongleriile cu foc ce vor fi facute de trupa Shadows.

Seara se va incehia cu un concert sustinut de Dalma Kovacs (ora 21.30) si cu lansarea unor lampioane (ora 22.00).

Exit mobile version