Opinia Timisoarei

Timisoara ca la sat: magaziile si garajele improvizate din zona Buziasului vor fi demolate, anunta Traian Stoia

TIMISOARA. In unele zone din Timisoara te simti ca la tara. Chiar mai rau ca acolo, daca ne gandim ca pana si satenii au investit bani frumosi sa-si amenajeze cotetele si garajele. In zona Buziasului, pe strazile Cerna si Podeanu, timisorenii si-au improvizat niste garaje si magazii folosindu-se de orice, numai de materiale de constructie nu.

Un timisorean care locuieste in zona si s-a saturat de privelistea dezolanta si s-a plans reprezentantilor Primariei Timisoara. Acum, viceprimarul Traian Stoia e decis sa demoleze magaziile care numai adapost pentru masini nu tin. A vorbit deja cu primarul ca saptamana viitoare sa dea dispozitia de demolare, mai ales ca proprietarii n-au acte pe ele.

Pe strada Cerna care se intersecteaza cu Podeanu, unde se gasesc garaje, maghernite adica, in care bantuie sobolanii, se gasesc tot ce vrei si ce nu vrei, mai rar masini. E o tiganie infioratoare. Oamenii s-au instapanit pe terenul municipalitatii, n-au nimic, niciun act. Sunt multe garaje improvizate. Acolo pe Podeanu si pe Cerna e vorba de peste 100 de garaje. Or fi cateva si concesionate, dar nu stim cate sunt inca„, a explicat Traian Stoia.

Stoia spune ca saptamana viitoare primarul Nicolae Robu va semna dispozitia de demolare.

Primaria trebuie sa emita o dispozitie pentru o demolare masiva in zona. Am stabilit demult treaba asta, primarul o sa faca probabil saptamana viitoare o dispozitie. Eu i-am propus ca ma ocup de demolari si intr-o luna jumatate sunt jos. Ar fi loc de parcare intr-o zona adiacenta acestor constructii„, a conchis Stoia.

Exit mobile version