Opinia Timisoarei

Timisoara bate in derbiul Superligii Baia Mare! Lectie predata de sarazini, campionilor

TIMISOARA. Esecul cu Steaua a montat echipa Timisoarei de rugby, care in partida cu Baia Mare a aratat o alta fata. Una a unei echipe puternice, de valoare, cu mult potential, care poate spulbera orice adversar din Romania. Trupa din Maramures a simtit acest lucru pe propria piele neavand nici o sansa pe o arena din Ronat neincapatoare. A fost 33-14 pentru banateni, care nu au avut emotii in a obtine victoria.

Aparare perfecta in prima parte si ofensiva toatala in momente cheie, determinare si ambitie in mitanul secund. Acestea au fost ingredientele cu care Saracens Timisoara s-a impus intr-un meci care trebuia teoretic sa fie mai greu. Sefanaia, Umaga si Tangimana, spectaculosii jucatori de trei sferturi au reusit trei eseuri superbe, Calafeteanu transformandu-le pe toate si reusind in plus sa transforme 3 lovituri de pedepasa, dar si un drop de senzatie in ultimul minut. De cealalta parte, Dinis a reusit un eseu, celelalte puncte venind din piciorul lui Luke Samoa.

Timisoara bate pentru prima oara in sezonul regulat Baia Mare tur-retur, aratand cine este adevarata campioana. Arbitraj perfect al brigazii franceze, care a aratat cum se ”fluiera” un meci de rugby. Saracens este prima in Superliga si in mare parte si-a asigurat calificarea directa in semifinalele campionatului.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version