Opinia Timisoarei

Timisoara ar putea scapa de pistele verzi de biciclete? In sfarsit Nicolae Robu le cere parerea si biciclistilor! Spune si tu daca ti se par bune sau nu!

TIMISOARA. De ani de zile biciclistii se plang de starea pistelor din Timisoara care i-au adus orasului celebritatea la nivel national. Aceasta dupa ce s-a amenajat cea mai ingusta pista din Romania, pista ce trece prin restaurant sau pistele cu cele mai multe obstacole.

La dezbaterea publica legata de pasajul rutier pe sub Piata Victoriei si reorganizarea traficului din Inelul 1 de Circulatie, primarului Nicolae Robu i s-a reprosat felul in care arata asa-numitele piste de pe trotuare, in fapt o dunga de vopsea verde, lacuita, ce reprezinta o capcana pentru biciclisti, mai ales pe timp mde ploaie.

Primarul a decis sa ii intrebe pe timisorenii care folosesc bicicleta drept mijloc de transport in oras daca vor piste vopsite au ba. In acest sens, a postat un nou sondaj pe pagina sa de Facebook, cerandu-le sa isi spuna parerea.

Edilul a explicat din nou ca orasul nu permite amenajarea de piste pe carosabil.

DRAGI BICICLISTI,

Unii dintre dv mi-ati sesizat ca vopseaua verde cu care sunt marcate pistele de biciclete in Timisoara ar fi alunecoasa cand ploua, creindu-va probleme, mai ales la viraje. Din dorinta noastra, general valabila, ca ceea ce facem sa fie spre binele beneficiarilor -asa cum ei isi inteleg binele-, am vrea sa stim parerea pe subiect a cat mai multora dintre dv. Drept urmare, daca considerati ca este bine ca pistele sa fie vopsite ca pana acum, clicuiti Like. Daca doriti ca pistele sa nu mai fie vopsite ca pana acum, ci doar delimitate lateral cu linii albe, postati textul „Dislike”.
Asteptam feedback de la cat mai multi biciclisti„, a notat pe Facebook. primarul Timisoarei Nicolae Robu.

Scrie si tu la sectiunea comentarii cum ti se par pistele cu vopsea verde de pe trotuarele din Timisoara.

Exit mobile version