Opinia Timisoarei

Timisoara a pierdut Cupa! Pitestiul a castigat pentru ca patru argeseni au marcat aproape cat toata echipa banateana!

BC Timisoara a pierdut finala Cupei Romaniei, asta si pentru ca staff-ul tehnic nu a gasit solutia blocarii celor mai buni oameni ai celor de la BCM Pitesti. Argesenii au contat in finala castigata 91-78 doar pe patru baschetbalisti, insa acestia au marcat aproape cat toata echipa banateana: Velicikovici (25 de puncte), Vujacici (25), Popa-Calota (16) si Kinloch (13).

De partea cealalta timisorenii au avut doar 1 marcatori care a trecut de 15 puncte: Bogdan Popescu (18 puncte), Archie cu 15 reusite si Jovanovici si Cuici cu 14, respectiv 12 puncte reusite. Practic meciul s-a castigat la recuperari, acolo unde raportul a fost net inferios elevilor lui Predrag Badnjarevici. Argesenii au recuperat 39 de mingi, in timp ce invinsii au avut doar 26. Nici la procentaje Timisoara nu a stat stralucitor 60% la 2 puncte, 43% de la 3 puncte si 75% la libere.
Pacat de toata munca de pana acum.Am avut un parcurs foarte foarte dificil si nu ma asteptam sa pierdem aceasta finala. Am condus si cu 13 puncte, din pacate s-au intors lucrurile. Asta este viata, asa este si in sport. Mergem inainte si incercam sa ne atingem celelalte obiective pe care le avem. Ii felicit pe baieti pentru tot ce au facut in acest sezon, atat de Cupa, cat si din campionat!” – Leontin Demaio, presedinte BC Timisoara.

Exit mobile version