Opinia Timisoarei

Timisoara 89ers incepe campionatul cu un esec la Cluj. Urmeaza duelurile cu echipele din capitala

TIMISOARA. Timisoarea 89ers a pierdut la opt puncte diferenta primul meci al sezonului in Campionatul National de fotbal american, in fata lui Cluj Crusaders.

CITESTE SI: Prima victorie in campionat pentru fetele de la Politehnica. Gol la debut pentru ultimul transfer al alb-violetelor 

Partida disputata in Ardeal a fost una foarte echilibrata. Banatenii au reusit sa puna primele puncte pe tabela in sfertul al doilea al intalnirii, dupa un touchdown reusit de Robert Vahos, dintr-o pasa a lui Paul Fericean, fara a reusi si conversia. Timisorenii au stabilit astfel scorul primei parti.

In ultimele doua sferturi ale jocului Cluj Crusaders a fost echipa a revenit mai hotarata si a intors rezultatul. Ardelenii au reusit doua touchdown-uri, prin quarterback-ul Paul Cirja si running-back-ul Florin Oltean, dar au mai adaugat alte doua puncte dintr-un safety, in urma unei erori a timisorenilor in propriul endzone. S-a incheiat 14-6.

Tot in aceasta prima etapa, campionii en-titre de la Bucharest Rebels s-au impus cu 18-12 in fata lui Mures Monsters, iar Resita Locomotives a trecut cu 56-0 de Bucharest Titans.

In runda viitoare, Timisoara 89ers va primi in 18 septembrie vizita celor de la Bucharest Rebels.

Exit mobile version