Opinia Timisoarei

Timisoara 89-ers, cu o femeie pe faza defensiva invinge Tg. Mures si isi asigura locul in semifinale

Etapa a V-a a sezonului regulat de fotbal american a consemnat si o confruntare pe pamant banatean. Timisoara 89-ers a intalnit acasa pe Mures Monsters si avea nevoie de o victorie pentru a-si asigura un loc in primele patru echipe ale tarii, adica in play-off.

CITESTE SI: Prima schimbare de garda, ca acum 300 de ani, in Cetate, la Timisoara. Foto si video 

Banatenii, care veneau dupa o infrangere la Bucuresti cu Rebels, s-au descurcat astazi de minune si au facut o buna propaganda acestui sport, care incepe sa prina radacini adanci in Romania. Pase spectaculoase, interceptii si faze bine construite au fost doar cateva ingrediente ale partidei, care s-a incehiat cu victoria clara a Timisoarei, 35-7.

Stokes a deschis scorul cu un touchdown, punctul suplimentar a venit de la Borza, care cu un field goal a semnat scorul primei parti, 10-0. Partea secunda a fost mult mai deschisa, Siladi, Bogre, Cocrean si Cocosila au reusit TD-uri spectaculoase, iar Borza a mai punctat la capitolul exptrapunct pentru 35-0. Spre onoarea lor, muresenii au marcat si ei prin touchdown pe final, „transformat”, iar partida s-a incheiat astfel cu scorul de 35-7.

CITESTE SI: Registratura de acasa. Acum esti anuntat prin SMS cand iti e gata un document la primarie, iar alte acte vor veni pe telefon. Modernizare in administratie intr-o comuna mare de langa Timisoara 

Banatenii au obtinut a doua victorie din campionat si mai au un joc de disputat din sezonul regulat, la Cluj.

De remarcat ca in defensiva banatenilor s-a aflat si o reprezentanta a sexului frumos, Anna Vazou, aceasta evoluand cu determinare si curaj de fiecare data cand antrenorii au apelat la ea.

Exit mobile version