Opinia Timisoarei

Timba Timisoara, victorie de moral la Targu Mures

TIMISOARA. „Ursii” de la BC Timba Timisoara au obtinut o victorie importanta, a treia pe teren strain in acest sezon regulat, pe terenul celor de la BC Mures Targu Mures. Banatenii s-au impus cu scorul de 84-74 (25-25, 28-16, 15-16, 16-17), dupa un joc echilibrat, dar in care diferenta s-a facut in sfertul doi.

CITESTE SI: Cote de atentie depasite pe doua rauri din Timis. Ce se intampla in zilele urmatoare

Primul sfert a fost extrem de echilibrat, ambele grupari alternand la conducere. Asa a inceput si secventa a doua, dar Timba a avut un final de prima repriza excelent cu un partial de 13-0, care in cele din urma a facut diferenta. In a doua parte a intalnirii, ambele echipe au avut momente bune, dar si rele, insa povestea partidei a fost scrisa deja. „Ursii”, care s-au impus si in tur au demonstrat ca au o viteza in plus, lucru ce a fost din nou decisiv in stabilirea invingatoarei.

CITESTE SI: Interventii ale mascatilor, demonstratii de arte martiale, caini dresati, prezentare de arme, la Ziua Portilor deschise la Politia Timis 

De la BC Timba Timisoara s-au remarcat Dejan Kovacevic cu 21 puncte (3×3), 4 recuperari si doua pase decisive, dar omul meciului a fost Andre Reshaud Pierce cu 21 puncte, 12 recuperari si o pasa decisiva, insa s-a remarcat si Filip Dumic cu 13 puncte, 3 recuperari si 8 pase decisive. De la invinsi, David Engi Rosenfeld cu 23 puncte (6×3), doua recuperari si o pasă decisiva si Ioan Alin Borsa cu 18 puncte (3×3) si 12 recuperari, au fost cei mai buni marcatori ai muresenilor.

CITESTE SI: ‘Ghivecele de pe podul Michelangelo poarta noroc, daca sunt aruncate in Bega’. Marturia unui student care i-a lasat muti pe politisti la Timisoara 

Gruparea in galben si negru va disputa ultimul joc din sezonul regulat la Pitesti, in weekend.

Exit mobile version