Opinia Timisoarei

Tie ti s-a intamplat? Un pret la raft, altul la casa, in Kaufland, la Timisoara! Filmarea care a innebunit internetul. VIDEO!

TIMISOARA. O inregistrare video realizata de timisoreanul Cristi Brancovan a devenit virala pe Internet si infatiseaza o situatie cu care multi clienti se intalnesc prin supermarketuri.

CITESTE SI: O baza sportiva din Timisoara isi schimba numele. Il va purta pe cel al unui fost aparator al Politehnicii trecut in legenda 

Un pret la raft, altul la casa, in Kauflandul din zona Sagului. Cristi Brancovan a cumparat in urma cu doua zile o sticla de balsam de rufe. La raft acesta costa 17,99 lei, insa la casa timisoreanului i s-au cerut 19,99 lei. Omul a semnalat diferenta reprezentantilor magazinului care au recunoscut ca a mijloc este o greseala si i-au inapoiat cei doi lei, dandu-i asigurari ca vor proceda la rectificarea sumei de la raft.

Ieri Brancovan a vrut sa vada daca problema a fost rezolvata asa cum i s-a promis. Timisoreanul avea sa constate ca nici vorba. Acelasi balsam, acelasi pret la raft, altul la casa de marcat.

CITESTE SI: Ce se intampla acum pe Calea Martirilor din Timisoara? FOTO! 

A cerut sa discute cu seful de magazin, insa acesta n-a dorit sa fie filmat in timp ce ofera explicatii.

Imaginile cu intreaga intamplare au fost postate pe pagina de Facebook a lui Cristi Brancovan, iar zeci de mii de oameni au distribuit inregistrarea, destui semnaland ca au patit acelasi lucru.

 

UPDATE: Reprezentantii Kaufland isi cer scuze si vin cu precizari pentru clienti

„Acum două zile în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț a fost restituită clientului. Ulterior, am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin.

Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete.

Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi.

Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție, se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei.

De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00, sau la Biroul de Informații din magazine”, au transmis reprezentantii Kaufland.

Exit mobile version