Opinia Timisoarei

Ti-e rusine cu ‘operele de arta urbana’ din Timisoara? In topul celor mai urate din lume avem 5

TIMISOARA. A fost intocmit un top al celor mai urate opere de arta care inzestreaza orasele lumii, iar Timisoara figureaza in el cu 5 bucati.

Clasamentul a fost realizat in urma unei selectii facute dupa fotografiile primite de la cititorii unui site celebru, boredpanda.com. Oamenii au fost indemnati sa publice poze cu operele de arta urbana de care le este rusine.

Asa a ajuns Timisoara sa detina 5 pozitii din primele 50, locuitorii aratandu-se nemultumiti de una dintre statuile asezate in centrul istoric al orasului, imediat dupa reabilitare, Supermam, respectiv de grupul de ‘opere de arta’ din tabla ruginita de la intrarea in Parcul Copiilor dinspre Michelangelo, puse acolo in urma cu mai multi ani.

Boredpanda este o platforma accesata de milioane de oameni si reprezinta o comunitate de oameni creativi care promoveaza arta in toate formele ei.

Vezi AICI intreg topul celor mai urate opere de arta!

In urma cu ceva timp, opiniatimisoarei.ro realiza un amplu  material legat de monumentele, statuile si alte opere de arta urbana din Timisoara. Iata mai jos intreg articolul!

Monumentele Timisoarei, intre kitsch si… arta moderna! Visam la titlul de capitala culturala cu statui de ciungi, schiopi sau cruci de neoane

Exit mobile version