Opinia Timisoarei

Teste pe banda rulanta pentru ASU Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Cu multe nume noi in lot, asta si datorita regulii conform careia in liga a III-a este obligatorie prezenta a trei juniori pe teren, dar si cu cateva despartiri importante – cum a fost cazul golgheterului echipei Octavian Draghici, ASU Poli se pregateste intens pentru noul sezon competitional.

Repartizata in seria a IV-a a Ligii a III-a, trupa pregatita de Sorin Brindescu se afla intr-o perioada de „acumulari”, meciurile test curgand una dupa alta, in cautarea omogenizarii formatiei, dar si pentru a se cauta un 11 ideal pentru acest nou inceput de poveste.

Miercuri de la ora 11, pe arena Stiinta, ASU Poli va intalni o echipa de liga secunda, Soimii Pancota. Acest test este al patrulea din aceasta vara pentru alb-violeti. În primele trei amicale, „echipa suporterilor” a inregistrat doua victorii (1-0 cu Vointa Masloc acasa si 4-1 cu CS Osorhei in deplasare), dar si un esec (1-2 cu Mama Mia Becicherecu Mic, o actuala colega de serie).

In alta ordine de idei, fanii echipei sunt asteptati la Adunarea Generala a Membrilor Cotizanti, vineri, de la ora 18.30 la Facultatea de Mecanica, unde se va discuta in principal despre viitorul echipei.

Exit mobile version