Opinia Timisoarei

Teroare pe aeroport! Un agent de securitate a fost impuscat mortal si cinci persoane au fost ranite

Scene de cosmar pe aeroportul din Los Angeles, dupa ce un barbat inarmat a deschis focul in zona unde au loc controalele inainte de imbarcare. Un agent de securitate a fost omorat si cinci persoane au ajuns la spital in stare grava.

Atacatorul, in varsta de 23 de ani, a fost ranit de politisti si arestat. Deocamdata nu se stie ce l-a impins sa comita un asemenea gest.

Potrivit martorilor, barbatul, purta un bilet pe care scria : „Ucide-i pe cei de la TSA” – o prescurtare pentru Agenţia Americană de Securitate a Transporturilor.

Agentii de securitate, vizati de furia barbatului, au ripostat si ei. In confruntare au fost ranite mai multe persoane, printre care si atacatorul. Acesta a supravietuit si se afla acum in custodia politiei. Unul dintre agentii impuscati a murit insa la spital.

In haosul creat de impuscaturi, multi dintre cei aflati in aeroport s-au imbulzit spre iesiri. Altii au ramas pe loc, impietriti de groaza.

Toate zborurile au fost anulate vreme de cateva ore, iar terminalul 3, unde a avut loc atacul, va ramane inchis pe o perioada nedeterminata.

Aeroportul international din Los Angeles este unul dintre cele mai importante din Statele Unite, iar in 2012 s-a clasat pe locul 6 in topul celor mai aglomerate aeroporturi din lume, cu aproape 64 de milioane de pasageri.

Citeste mai multe AICI

Exit mobile version