Opinia Timisoarei

Teroare intr-o aeronava ce trebuia sa ajunga la Timisoara de la Craiova! Avionul a iesit de pe pista, iar elicele s-au rupt!

Marturiile pasagerilor sunt cutremuratoare.

Am urcat cu intarziere. Nu stiu de ce nu ni s-a spus nimic. Cam o jumatate de ora intarziere. Am crezut ca nu mai plecam. A plecat avionul de pe loc, am crezut ca se rostogoleste cu noi. Era fum. Nu am avut scara, am sarit in zapada. Cand am auzit zgomotul ala am crezut ca se rostogoleste cu noi. Fara scara, ne-au ajutat sa sarim. Eram socata, tremura carnea pe mine. Ne-au spus sa astept„, a spus o pasagera la Realitatea TV.
_____________

Incident aviatic grav pe Aeroportul din Craiova! Un avion cu destinatia Timisoara a iesit de pe pista dupa ce a derapat din cauza ghetii. Pilotul nu a putut controla decolarea. Elicele s-au rupt. Nava avea peste 40 de pasageri la bord. Atat pasagerii cat si echipajul de la bord sunt bine, acestia urmand sa fie preluati de catre autoritati.

Pasagerii au fost debarcati acum un sfert de ora. Nimeni a patit nimic. Accidentul s-a produs din cauza vizibilitatii reduse. Pista e contaminata cu zapada, dar nu era o problema. Pilotul nu a mai vazut directia, s-a dus spre dreapta si a agatat zapada. Noi am inchis pista. Banuiesc ca pasagerii vor fi indreptati spre alte mijloace de transport„, au declarat pentru Realitatea TV, reprezentantii Aeroportului Craiova.

Exit mobile version