Opinia Timisoarei

Teribil! Tanara plina de sange, in miezul zilei, intr-un parc din Timisoara! A fost sau nu violata?

TIMISOARA.  O tanara de doar 17 ani din judetul Timis pare sa fi trecut prin momente teribile, miercuri dupa-amiaza. Copila, de loc din Pischia, venise astazi la Timisoara si, in jurul orei 16.00, traversa Parcul Botanic, cand ar fi fost atacata de un barbat si, se pare, violata.

Doua ore mai tarziu, ea a ajuns la Spitalul de Copii Louis Turcanu cu sangerari puternice.

„Acum 20 de minute am transferat-o in chirurigie, maine dimineata o sa vina si Medicina Legala. Fata este stabila, dar sangereaza abundent. Sau a fost deflorata violent sau a fost si ranita. Si parintii si fata sunt in stare de soc”, a declarat pentru opiniatimisoarei. ro Mihai Gafencu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Louis Turcanu.

Tatal tinerei a depus si o plangere la politie. Potrivit acestuia, fata ar fi fost agresata de catre un barbat pe care nu il cunoaste, in varsta de aproximativ 40-50 de ani.

Ciudat este faptul ca la ora la care s-ar fi petrecut faptele, in Parcul Botanic era lume si nimeni n-a auzit niciun tipat.

„Tatal minorei este cel care a depus o plangere la Politie in care a specificat ca, in momentul in care fiica sa ar fi trecut prin Parcul Botanic, o persoana necunoscuta ar fi intretinut relatii sexuale cu aceasta fara voia ei”, spun reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au facut verificari in Parcul Botanic, la scurt timp dupa depunerea plangerii si nu au gasit nicio urma. Mai mult, inainte de a ajunge la spital, se pare, fata si-ar fi sunat un prieten sa-i aduca o pereche de pantaloni curati.

Deocamdata, oamenii legii nu au reusit sa obtina mai multe detalii despre agresor, pentru ca, dupa ce a fost dusa la spital, tanara a fost anesteziata. Abia cand se trezeste, vor putea sta de vorba cu ea pentru a stabili ce s-a intamplat. Joi dimineata, tanara va fi examinata si de catre medicii de la Institutul de Medicina Legala, pentru ca acestia sa dea verdictul: a fost sau nu violata ori ranita de necunoscutul pe care il reclama tatal.

UPDATE:  Tot mai multe indicii conduc la faptul ca tanara, care a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara plina de sange si care sustinea ca a fost violata in Parcul Botanic ziua in amiaza mare, nu ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

Surse din randul anchetei sustin ca declaratiile tinerei sunt contradictorii si nu coincid cu cele ale prietenului ei.

Mai mult, nu exista explicatii clare legate de ce s-a intamplat in intervalul de cateva ore dintre asa-zisul viol si momentul ajungerii tinerei la spital.

In plus, tanara nu putea oferi detalii legate de semnalmentele celui care ar fi violat-o. Descrierile facute politistilor fiind extrem de vagi.

Cel mai probabil, de rusine ori fiindu-i teama de reactia parintilor, fata de 17 ani ar fi putut inventat povestea violului. Aceasta dupa ce actul sexual s-a soldat cu o hemoragie puternica.

Ancheta continua.

Exit mobile version