Opinia Timisoarei

Teribil accident pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare. 2 morti si un ranit grav. A intervenit descarcerarea. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, sambata seara, pe soseaua ce leaga Timisoara de Sannicolau Mare. 2 oameni au murit, iar unul a fost grav ranit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac.

CITESTE SI: Accident mortal pe strada Cluj din Timisoara. Barbat zdrobit de masina in timp ce traversa pe rosu. Foto 

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 21.30 intre Lovrin si Sannicolau Mare, in vecinatatea intersectiei cu drumul de Tomnatic.  La un moment dat, soferul, care venea spre Timisoara, a pierdut controlul volanului, autoturismul a iesit de pe sosea si s-a oprit in pom.

 

Cei trei oameni, toti barbati, aflati in autoturismul cu numere de Austria au ramas incarcerati in caroseria zdrobita si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare al pompierilor din Sannicolau Mare.

Acestia au muncit minute in sir pentru a-l recupera pe ranit, respectiv pentru a scoate cele doua cadavre.
Au pierit soferul si pasagerul din dreapta.

Soferul a calcat puternic pedala de acceleratie, intrucat masina a iesit de pe sosea si a rulat 50 de metri pe camp pana s-a izbit de copac.

Cei trei barbati, doi din Sannicolau Mare si unul din Tomnatic, se intorceau din Austria. Au vrut sa-l duca acasa pe cel din Tomnatic, insa drumul lor s-a frant pe DN6.  Pasagerul de pe bancheta din spate a fost transportat in stare grava la spital in Timisoara.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs nenorocirea.

Un autoturism circula pe DN6, dinspre Sannicolau Mare spre Tomnatic, iar la un moment dat, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, autoturismul a parasit partea carosabila, intrand in coliziune cu un copac ornamental. In urma impactului, doua persoane au decedat și o a treia este ranita grav”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul avea 39 de ani, iar pasagerul din dreapta 31.

Traficul in zona accidentului a fost blocat.

UPDATE: Politistii au descoperit mai multe doze de bere in masina zdrobita de copac.

Exit mobile version