Opinia Timisoarei

Teribil accident pe soseaua Timisoara – Lugoj. 3 morti, dupa ce o masina s-a zdrobit de un autocamion

TIMISOARA. Accident mortal pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj. Un autoturism in care se aflau trei persoane s-a lovit violent de un autocamion in zona localitatii Belint.

CITESTE SI: Surpriza de proportii dupa un accident la Timisoara. O masina rasturnata avea inca un rand de numere ascunse. Soferul a fugit 

Impactul a fost nimicitor. Camionul de marfa s-a rasturnat de-a curmezisul drumului, iar soferul si cei doi pasageri din autoturism au pierit pe loc.

Cele trei victime au ramas incarcerate in masina facuta zob, astfel ca a fost nevoie de interventia unui echipaj al pompierilor pentru a recupera cadavrele dintre fiare.

Traficul este blocat in ambele sensuri.

Autoturismul implicat in accident, o Dacia Logan, a intrat pe contrasens unde l-a surprins pe soferul autocamionului care n-a mai putut evita impactul. In urma izbiturii, incarcatura a intrat in balans si s-a rasturnat pe o parte.

Un autoturism ce se deplasa de la Timisoara spre Lugoj, la un moment dat, din motive necunoscute, a intat pe contrasens, intrand in coliziune cu o autoutilitara ce se deplasa regulamentar din sens opus. In urma impactului, trei persoane au decedat„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Soferul Loganului avea 39 de ani, iar pasagerii, un barbat si o femeie, 67, respectiv, 58 de ani.

Soferul autocamionului, precum si cei doi copii, o fata si un baiat care il insoteau, de 8 si 9 ani, au scapat ca prin minune teferi si nevatamati.

Politistii au inceput cercetarile si incearca sa stabileasca cu precizie cum anume s-a produs tragedia.

UPDATE: Traficul pe soseaua Timisoara – Lugoj a fost deblocat in jurul orei 18.20

Exit mobile version