Opinia Timisoarei

Teribil accident pe ruta Timisoara – Targu Jiu, cu multi raniti! Microbuz plin cu oameni, izbit de un TIR. A fost activat Planul Rosu de interventie

A fost declansat Planul Rosu de interventie in urma unui accident produs, vineri, pe ruta Timisoara – Targu Jiu, unde un microbuz plin cu calatori a fost lovit frontal de un TIR.

9 oameni au fost raniti la limita de judet dintre Hunedoara si Caras Severin.

Accidentul rutier s-a produs in dreptul localitatii Zeicani pe DN68 A, dupa ce un autotren a patruns pe contrasens si a lovit frontal un microbuz care circula pe ruta Timisoara- Targu Jiu„, spune Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

La nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a fost instituti planul rosu de actiune.

Au fost ranite 9 persoane din microbuz, dintre care una, si anume soferul, a fost incarcerata. Au interventi 4 ambulante SMURD din Hunedoara, 2 ambulante SMURD din Caras Severin, 3 ambulante SAJ din Hunedoara si una de la Caras Severin. De asemenea, au intervenit 2 autospeciale de descarcerare, una grea si una de pe o autospeciala mixta din Hunedoara, precum si 2 autospeciale de transport victime multiple. Nu sunt persoane decedate„, spune Anemona Doda, purtator de cuvant ISU Hunedoara.

In stare mai grava se afla soferul microbuzului si un pasager. Toti ranitii au fost transportati de urgenta la spitale din Deva, Hunedoara si Hateg. Soferul autotrenului este din Timis, are 61 de ani si a scapat nevatamat.

Circulatia in zona a fost blocata zeci de minute din pricina accidentului. Politistii au inceput cercetarile. Drumul pe care s-a produs evenimentul rutier este in lucru si exista martori care sustin ca microbuzul ar fi patruns pe soseaua in reparatii pe culoarea rosie a semaforului care dirija circulatia pe un singur fir.

 

Exit mobile version