Opinia Timisoarei

Teribil accident pe drumul Timisoara – Lugoj, cu 4 morti, intre care doi copii! O familie a fost distrusa: au pierit mama, fiica, nepoata si soacra, dupa ce masina lor s-a izbit de un TIR! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Tragedie pe soseaua care leaga Timisoara de Lugoj. Doi copii si doi adulti si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit de un TIR care circula regulamentar.

S-a intamplat chiar in centrul localitatii Topolovatu Mare din judetul Timis, pe DN6 Timisoara – Lugoj.

O femeie aflata la volanul unui Volkswagen Golf  venea spre Timisoara, avandu-le alaturi pe fiica ei, pe nepoata si pe soacra. La un moment dat, a intrat in depasirea unui Passat si a unui Logan, a derapat din cauza carosabilului umed, a lovit Passatul, apoi s-a izbit de un TIR care circula regulamentar din sens opus, si care era incarcat cu bere.

Impactul a fost deosebit de violent. Toti cei aflati in Golf au murit pe loc.

Soferul si pasagerii din Passat, precum si conducatorul TIR-ului s-au ales doar cu rani superficiale ori numai cu sperietura groaznica.

Soferita din Golf avea 32 de ani, fiica ei doar 1 an si jumatate, nepoata 8 ani, iar soacra 56. Niciunul dintre copii nu se afla in scaune speciale pentru transportul micutilor cu masina.

La fata locului au sosit patru ambulante si doua masini de descarcerare, precum si elicopterul SMURD care, insa, nu au mai fost de niciun folos.

Politistii au inceput o ancheta si au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Urmeaza sa stabileasca cu exactitate imprejurarile in care a avut loc teribilul accident si de ce copiii nu erau asezati in scaunele care, poate, le-ar fi putut salva viata.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version