Opinia Timisoarei

Teribil accident pe Autostrada Timisoara – Arad, cu un tir, o masina si un microbuz. Un om a murit, 6 au ramas incarcerati. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie vineri dimineata pe Autostrada Vestului, langa Timisoara. Un tir, o masina si un microbuz, care veneau dinspre Arad, s-au izbit violent, iar in urma impactului un om a murit, iar alti 6 au ramas incarcerati.

CITESTE SI: Accident la Timisoara. Masina intrata intr-un tramvai, in statie, si ‘parcata’ pe refugiul pentru calatori. Oameni raniti. Foto 

Accidentul s-a petrecut la iesirea spre Giarmata in jurul orei 7.30.

La locul tragediei au intervenit rapid pomierii, echipajele medicale ale SMURD si SAJ, dar si politistii.

Salvatorii au adus o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal si victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje ale Ambulantei.

In tir se afla doar soferul, in masina erau 2 oameni, iar in microbuz 7. Sase dintre acestia din urma au ramas incarcerati in microbuzul zdrobit. Pompierii au muncit mai bine de o ora pentru a-i recupera pe raniti.

Persoana decedata e pasagerul din autoturism.

Traficul pe autostrada a fost blocat.

Video: George Stefanita

UPDATE: Din primele informatii, autoturismului i s-a rupt o roata, masina scapata de sub control, s-a izbit de  parapetele de protectie si a zburat in lateralul tirului, apoi a ajuns aproape de banda de urgenta. Microbuzul n-a mai putut evita impactul si a lovit la randu-i autoturismul, apoi s-a ‘infipt’ in partea din spate a tirului.

UPDATE : Pasagerii din microbuzul cu numere de Germania veneau de la munca din strainatate. Adusesera cu ei cadouri pentru familii. Televizoare, biciclete si pungi cu dulciuri si cosmetice s-au imprastiat pe sosea.

UPDATE: In jurul orei 9.30 s-a reluat circulatia pe Autostrada Vestului spre Timisoara pe un singur fir. Coloanele de masini se intind pe cativa kilometri.

Aglomeratie mare pe drumul national Timisoara – Arad, dupa accidentul de pe autostrada. Soferii au fost directionati de politisti sa iasa la Ortisoara de pe soseaua de mare viteza care a fost blocata aproape doua ore.

 

Exit mobile version