Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Teribil accident langa Timisoara, la Sacalaz: un motociclist mort si prietena lui grav ranita, dupa ce s-au izbit cu motocicleta de barierele de cale ferata, pe care le-au fortat in mare viteza

TIMIS. Scene de groaza la cativa kilometri de Timisoara! Un motociclist a  fortat in viteza bariera de la Sacalaz lasata pentru trecerea unui tren. Tanarul a murit dupa ce s-a izbit violent de cabina unui tir. Prietena lui aflata in spate este grav ranita.

Martorii povestesc ingroziti cum s-a petrecut teribilul accident.

Barierele de la intrarea in Sacalaz erau lasate, iar masinile asteptau, de o parte si de alta, in coloana, trecerea garniturii.  Spre Timisoara si-a facut aparitia o motocicleta pe care se aflau doi tineri, un baiat si o fata.

Au intrat pe contrasens, ca sa depaseasca randul de masini, si au pornit cu toata viteza spre bariere. Ajuns in dreptul primei bariere, tanarul care conducea s-a aplecat ca sa treaca pe dedesubt. Fata insa n-a mai apucat si s-a lovit violent de aceasta. In urma impactului a fost aruncata din sa.

Tanarul si-a continuat drumul peste calea ferata insa n-a mai reusit sa se fereasca si de cea de-a doua bariera pe care a luat-o in plin. In urma izbiturii violente, baiatul a fost proiectat, la 15 metri, in geamul de la cabina unui tir care se afla in coloana, in vreme ce motocicleta a fost aruncata intr-un Renault.

Atat de puternic a fost impactul ca tanarul a patruns efectiv cu jumatate din trup in cabina autotrenului, iar apoi s-a prabusit in fata acestuia.

Tanarul, in varsta de 34 de ani,  a murit pe loc. Fata, de 28 de ani,  a fost transportata de urgenta cu o ambulanta la spital in Timisoara, in stare grava.

Traficul intre Timisoara si Sacalaz a fost blocat, iar politistii au inceput cercetarile pentru a vedea cum anume s-au petrecut scenele de cosmar.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version