Opinia Timisoarei

Teribil accident in vestul tarii. BMW facut praf, 5 victime. A intervenit elicopterul SMURD

Grav accident de circulatie pe o sosea din vestul tarii, luni dupa-amiaza. Nenorocirea s-a petrecut pe soseaua ce leaga Ineu de Moneasa.

CITESTE SI: Produse expirate de un an intr-un hipermarket din Timisoara? Ce spun vanzatoarele Video 

5 oameni au fost raniti, dupa ce un BMW s-a izbit violent de o dubita Mercedes. Din primele date, un sofer de 25 de ani aflat la volanul bolidului ar fi patruns pe contrasens si n-a mai putut evita impactul cu utilitara care venea din fata.

Ciocnirea a fost violenta, astfel ca BMW-ul s-a facut armonica.

Au intervenit de urgenta mai multe echipaje de ambulanta si elicopterul SMURD. 4 dintre raniti sunt in stare grava, iar pentru una dintre victime, medicii au fost nevoiti sa demareze procedurile de resuscitare la locul accidentului.

Traficul in zona a fost dat peste cap, iar politistii au demarat cercetarile pentru a stabili cu precizie cine se face vinovat de producerea accidentului.

Detasamentul de Pompieri Ineu, Detasamentul de Pompieri Arad si Detasamentul de Pompieri Sebis din cadrul ISU ARAD intervin la un accident rutier produs in localitatea Ineu pe DJ 792. A fost solicitat elicopterul SMURD si inca doua ambulante SAJ.
In total 1 Autospeciala descarcerare, 3 SMURD, elicopterul SMURD, 2 SAJ. La locul accidentului au fost gasite 5 victime dintre care 1 incarcerata. Patru victime sunt in stare grava, iar una fara probleme deosebite„, transmit reprezentantii ISU Arad.

UPDATE: Soferul BMW-ului, care a si fost resuscitat de paramedici la locul tragediei, nu a mai rezistat. Barbatul a murit in bratele doctorilor de pe elicopterul SMURD care se straduiau din rasputeri sa ii salveze viata.

Sursa foto: specialarad.ro

Exit mobile version