Opinia Timisoarei

Teribil accident in Banat! Tanar impuscat de arma de vanatoare, dupa ce pusca s-a descarcat in masina. UPDATE: A murit la spital

CARAS-SEVERIN. O simpla distractie s-a transformat intr-o tragedie pentru 3 prieteni din judetul Caras-Severin. Cei 3 probabil isi facusera planuri pentru o partida de vanatoare in acest weekend. Norocul nu a fost insa de partea lor.

Au facut rost de o pusca. Chiar la iesirea din localitatea Obreja, arma pe care unul dintre ei o tinea in brate pe scaunul din dreapta soferului s-a descarcat si l-a impuscat in cap pe cel de-al treilea, care se afla pe bancheta din spate.

Speriati, prietenii lui au sunat de urgenta la 112. Barbatul a fost dus la Spitalul din Caransebes, unde se afla internat la Reanimare, in stare critica.

Potrivit oamenilor legii, niciunul din cei 3 nu aveau permis de port-arma. Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

______________________

UPDATE: Tanarul a murit la spital

Baiatul impuscat in cap dupa ce arma de vanatoare s-a descarcat in masina si-a dat ultima suflare pe patul de spital. Prietenii lui, care se aflau cu el in masina, sunt cercetati acum pentru omor din culpa.

Exit mobile version