Opinia Timisoarei

Terenuri de sport, bazine de inot si cladiri ca noi. In doi ani, vom avea o baza sportiva complet renovata pe malul Begai, la Timisoara

TIMISOARA. In cel mult doi ani, una dintre bazele sportive lasate in paragina pe malul Begai se va intoarce la gloria de altadata.

CITESTE SI: Ca-n Olanda. Avem, la Timisoara, prima parcare pentru biciclete

Consilierii locali din Timisoara si-au dat acordul pentru ca ruina aflata pe Splaiul Tudor Vladimirescu 17A, in dreptul unei biserici baptiste, sa fie preluata de Universitatea de Vest, care, prin contract, se obliga ca, in urmatorii doi ani, sa puna la punct cladirile si toate terenurile si bazinele.

Avand in vedere ca Universitatea de Vest Timisoara este de acord cu reabilitarea platformei si drumurilor de acces, a imprejmuirii, respectiv a terenurilor de fotbal si tenis, in termen de 1 an de zile de la predarea-primirea spatiului, respectiv reabilitarea bazinelor de inot si a clădirilor in termen de 2 ani de zile de la predarea-primirea spatiului, consideram ca intr-un termen rezonabil, facilitatile bazei sportive vor reintra in circuitul sportiv, atat didactic, cat si dedicat publicului larg„, se arata in hotararea de consiliu adoptata in ultima sedinta.

Dupa reabilitarea bazei sportive, Universitatea de Vest este obligata sa permita accesul tuturor locuitorilor Timisoarei, in cel putin 30% din timpul de utilizare.

Primaria a dat baza sportiva in folosinta gratuita, catre UVT, pentru o perioada de 20 de ani.

Exit mobile version