Opinia Timisoarei

Terase noi la Timisoara: pe malul Begai si intr-o piata din oras. Unde va veti putea relaxa la vara?

TIMISOARA. Daca v-ati plictisit de terasele din centrul Timisoarei, anul acesta va veti putea relaxa la un suc, la o cafea sau chiar la o bere si in alte zone din oras. Se pregatesc noi terase: pe malurile Begai, dar si in Piata Sinaia.

Consilierii locali au aprobat deja noile amplasamente, iar reprezentantii Primariei Timisoara pun la punct ultimele detalii pentru a organiza licitatiile necesare. Una dintre ele va fi amenajata chiar langa fostul club de jazz Pod 16.

„Vor fi doua terase in Sinaia si 3 terase pe malul Begai – doua pe tronsonul dintre fostul club de jazz si ponton, iar una langa sectia caiac canoe a CSS. De asemenea, in Piata Victoriei vor fi 12 terase. In perioada urmatoare va fi demarata procedura de licitatie”, ne-a declarat Alina Pintilie, purtator de cuvant Primaria Timisoara.

Potrivit primarului Nicolae Robu, Piata Mocioni (n.r. Sinaia) este perfecta pentru amplasarea unor terase. Pe viitor, insa, vor fi identificate si alte locuri in oras unde timisorenii vor putea sta sa bea o cafea sau un suc.

Vedeti aici unde vor va veti putea relaxa pe malul Begai!

Alesii locali au votat, recent, un nou regulament pentru terasele din oras. La cele din centru, de exemplu, nu se va putea consuma alcool in perioada sarbatorilor religioase.

CITESTE SI: Fara alcool la terasele din centrul Timisoarei de sarbatorile religioase? Avem un nou regulament!

Exit mobile version