Opinia Timisoarei

Teo Trandafir va fi dusa cu avionul la un spital din Viena. E posibil ca medicii austrieci sa o opereze

Starea de sanatate a vedetei s-a imbunatatit, insa medicii au fost rezervati in a da detalii, deoarece Teo Trandafir a cerut discretie. Teo Trandafir va fi transportata cu avionul la un spital din Viena, unde va fi supusa unor investigatii suplimentare.

In cazul in care se va descoperi ca are pietre la fiere, este posibil ca deputata sa fie si operata.

Medicul chirurg Sorin Simion, de la spitalul Colentina, a declarat ca mutarea la Viena nu a survenit din cauza ca Teo Trandafir nu ar putea fi tratata si in Romania.

„Pacienta poate fi tratata foarte bine in Romania, mai ales ca spitatul unde se afla internata este unul de elita. Nu putem face niste afirmatii largi despre starea ei, pentru ca ea a cerut discretie”, a spus acesta, la Realitatea Tv.

Simion a mai declarat ca, daca se va descoperi ca are pietre la fiere, Teo Trandafir ar trebui operata jurul zilei a 15-a, de la aparitia primelor simptome.

„Daca in 48 de ore de cand a fost internata, in urma administrarii tratamentului, pacientul are o evolutie favorabila, ceea ce s-a intamplat in acest caz, si se descopera ca are pietre la fiere, atucni este nevoie de o interventie, in jurul zilei a 15-a. Ea poate fi facuta si la spitalul Elias si la orice alt spital dotat din tara.

Daca diagnosticul este de pancreatica acuta, interventia chirurgicala este necesara, insa, daca nu are pietre la fiere, interventia nu este necesara”, a mai completat medicul chirurg.

Teo Trandafir a fost internata vineri la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, din Bucuresti, dupa ce medicii au stabilit ca sufera de pancreatita acuta.

Exit mobile version