Opinia Timisoarei

Tehnicianul Predrag Badnjarevic a scos untul din baschetbalisti la primul antrenament la Timisoara

Echipa de baschet masculin BCM Timisoara s-a reunit astazi si a efectuat primul antrenament sub comanda noului tehnician Predrag Badnjarevic. Sarbul a scos untul din elevii sai, baschetbalistii timisoreni parasind sala de antrenament rupti de oboseala si impresionati de metodele extrem de dure a noului tehnician, care nu le-a ascuns elevilor sai ca vrea sa-i vada muncind pe branci pentru ca echipa sa aiba un sezon reusit.

Daca sunt terminati dupa acest antrenament inseamna ca nu sunt pregatiti fizic. Dar asta nu e problema, fiindca o sa o rezolvam. E foarte mult de munca si vreau sa-i vad cum dau totul„, spune Predrag Badnjarevic. „E normal sa fie greu la inceput dupa trei luni de vacanta. Trebuie sa ne pregatim pentru ca nu mai avem mult timp si e normal sa ne ia tare antrenorul inca din prima zi„, a declarat Bogdan Popescu.

Vine Robert Sarovic

Doar 10 jucatori au raspuns prezent la prima sedinta de pregatire a verii, printre ei si noile achizitii Branko Cuic, venit de la campioana Universitatea Cluj, Bogdan Popescu, de la Steaua si Zlatko Jovanovic, MVP campionatului iranian. A lipsit marea vedeta, Dominique Archie, pentru care s-a gasit bilet de avion dinspre SUA spre Timisoara doar pentru data de marti, 2 august, americanul urmand sa se pregateasca cu noii sai colegi abia miercuri.

In zilele urmatoare la Timisoara este aszteptat si Robert Sarovic, un jucator de 33 ani, fost in trecut la Novo Jicin din Cehia. Pe langa sarb la echipa alb-violeta va mai ajunge inca un jucator. „Este un jucator foarte experimentat, care a jucat in Grecia, Franta si Cehia. A castigat Liga Europei Centrale si ne av ajuta mult„, l-a caracterizat Predrag Badnjarevic pe baschetbalistul de 2 metri si 6 centimetri.

Alb-violetii de sub panou se vor antrena vreme de trei saptamani la Timisoara, dupa care va incepe seria meciurilor amicale: cateva in Serbia, apoi un turneu in Croatia, la Darda, si Cupa Timisoara, in zilele de 10 si 11 septembrie. Sezonul oficial debuteaza cu optimile de finala ale Cupei Romaniei, programate la 17 si 24 septembrie, cand BCT va intalni Mures Tg Mures.

FOTO: Ervin Boer

Exit mobile version