Opinia Timisoarei

Taximetristul care a batut un sofer de 19 ani dupa un accident la Timisoara, retinut de politisti. UPDATE

TIMISOARA. Dupa ce opiniatimisoarei.ro a facut publice imaginile cu un taximetrist care loveste cu furie un sofer de 19 ani care tocmai provocase un accident soldat cu pagube materiale in Timisoara, politistii de la Sectia 4 s-au autosesizat.

CITESTE SI: Focuri de arma si urmarire ca-n filme langa Timisoara. 6 oameni au sarit dintr-o masina aflata in mers si au fugit

Oamenii legii l-au retinut vineri dupa-amiaza pe soferul de taxi in varsta de 41 de ani pe care l-au dus in Arestul IPJ Timis si il cerceteaza pentru loviri si alte violente, respectiv pentru tulbruarea linistii si ordinii publice.

Va reamintim, incidentul s-a petrecut vineri dupa-amiaza, in jurul orei 12.00, aproape de intersectia cu strada Burebista. Tanarul de 19 ani mergea spre mall, ar fi facut un slalom in trafic si apoi, din pricina vitezei, n-a putut opri la timp in coloana formata la semafor.

Baiatul a lovit un autoturism pe care l-a impins intr-o autoutilitara. In urma impactului, masina izbita, condusa de o soferita a fost aruncata in bordura troatuarului. Tanarul sofer a zburat la randu-i in scuarul care delimiteaza sensurile.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zona!

Un taximetrist, ce venea din spate si a vazut ce s-a intamplat, fara sa fie implicat, a oprit dornic sa faca el dreptate.

A coborat din taxi, s-a dus glont la tanarul care a provocat accidentul si s-a repezit la el. I-a tras cateva picioare, apoi palme, l-a imbrancit si l-a strans de gat din spate, spune pentru opiniatimisoarei.ro un martor al accidentului, cititor al publicatiei noastre, care ne-a si trimis o filmare ce surprinde violentele, video pentru care ii multumim.

Acesta spune ca vrea sa traga un semnal de alarma cu privire la felul in care unii soferi se manifesta in trafic, cu multa agresivitate. Taximetristul l-a lasat in pace pe sofer abia dupa ce au intervenit trecatorii.

Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional!

La locul accidentului au intervenit si echipaje medicale si politisti. Din fericire, insa, nimeni nu a fost ranit, totul soldandu-se doar cu pagube materiale. Tanarul sofer lovit de taximetristul agresiv a fost indemnat sa depuna plangere impotriva atacatorului.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Politistii s-au sesizat din oficiu in privinta violentelor din trafic petrecute pe Calea Circumvalatiunii vineri

Taximetristul agresiv a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat judecatorilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Taximetristul este cercetat in continuare de politisti in stare de libertate.

Bărbatul de 41 de ani, care în urma unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, ar fi agresat fizic un tânăr de 19 ani, este cercetat în stare de libertate”, transmite IPJ Timis. Taximetristul a fost prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, insa acestia au decis sa-l elibereze. Va fi cercetat in continuare pentru loviri si alte violente si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Exit mobile version