Opinia Timisoarei

Taximetristii, protest cu vuvuzele la Primaria Timisoara. Sunt furiosi pe soferii de la UBER sau BOLT. Video

TIMISOARA. Revin in prim plan nemultumirile taximetristilor in legatura cu transportul facut de soferii Uber sau Bolt la Timisoara si in toata tara.

CITESTE SI: Protest la Serviciul de Ambulanta Timis. Video 

CITESTE SI: Greva la Casa de Pensii Timis. Video 

Conducatorii de taxi au organizat miercuri, de la ora 11.00, un protest zgomotos. Inarmati cu vuvuzele si hartii cu mesaje, aproximativ 50 de soferi s-au strans in fata Primariei Timisoara.

Conducatorii de taximetre care iau parte la actiune spun ca cei din ‘transportul alternativ’ le fac concurenta neloiala, ca nu platesc taxe si practica tarife mult mai mici.

Soferii de taxi adauga ca asta conduce la intrarea in colaps a activitatii de taximetrie si la pierderea a zeci de mii de locuri de munca la nivelul intregii tari.

Eliminare transport alternativ!! Taxiul – o profesie, nu doar o aplicatie„, „25% POT si TREBUIE sa ramana in ROMANIA„, sunt cateva dintre mesajele protestatarilor.

Protestatarii au inaintat un memoriu reprezentantilor municipalitatii, apoi vor merge pe jos, in mars, pana la sediul ANAF

Ultima actiune de acest fel a fost organizata de taximetristi la Timisoara asta vara, in iunie, cand au facut si un mars cu masinile prin oras.

Exit mobile version