Opinia Timisoarei

Taximetristi atacati la Timisoara. Soferii s-au mobilizat pentru prinderea agresorilor si au intervenit mascatii. Video

TIMISOARA. Mai multi soferi de taxi au fost atacati pe o strada din Timisoara de o gasca de tineri. Unul dintre acestia din urma l-a lovit puternic pe un taximetrist si i-a spart mai apoi masina altuia.

CITESTE SI: Masina transformata intr-un morman de fiare. Accident violent, nu departe de Timisoara. Un mort si mai multi raniti. Foto 

S-a intamplat in cartierul Ronat, in zona Calea Bogdanestilor, dupa o sicanare in trafic.

Un sofer de taxi a fost acrosat de masina unor tineri care au fugit. Taximetristul le-a dat semnalmentele autoturismului colegilor sai prin statie, iar acestia au pornit in cautarea masinii.

Doi soferi de taxi au descoperit-o pe Bogdanestilor, aproape de capatul liniei 5, insa nu era nimeni inauntru. La scurt timp, dintr-un bloc din vecinatate a aparut o gasca de tineri.

Unul dintre ei, inarmat cu un par, l-a izbit in moalele capului pe unul dintre cei doi soferi, apoi s-a repezit la autoturismul celuilalt.

Soferul lovit s-a ales cu o rana sangeranda la ureche si s-a prabusit din picioare.

In scurta vreme si-au facut aparitia colegii taximetristilor si jandarmii, care i-au imobilizat pe tineri. Au fost luati pe sus si dusi la audieri la Sectia 4 Politie Timisoara.

UPDATE:  Politistii au deschis un dosar penal si incearca sa stabileasca cu precizie ce s-a intamplat.

In data de 12.05.2018, in jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la un conflict spontan între mai multe persoane, ce ar fi avut loc pe str. Calea Bogdăneștilor din municipiul Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, iar in urma verificărilor efectuate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, continuând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului precum și participației fiecărei persoane la acest conflict„, transmit reprezentantii IPJ Timis

CITESTE SI: Inconstienta in trafic la Timisoara. Copii scosi pe trapa unui BMW in mers. Video 

Exit mobile version