Opinia Timisoarei

Taximetrist taiat la gat de un client, la Timisoara. Mobilizare uriasa a soferilor de taxi. Ce a urmat Foto si video

TIMISOARA. Alerta si mobilizare uriasa in miez de noapte la Timisoara, dupa un atac asupra unui taximetrist.

CITESTE SI: Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2016. Opiniatimisoarei.ro, printre laureati 

Un client a sarit cu cutitul la soferul de taxi in timpul unei curse, l-a ranit la gat si in spate, i-a furat o tableta si a fugit. Taximetristul a anuntat prin statie ce i s-a intamplat.

Ca la un semn, o multime de soferi de taxi au venit sa-si sprijine colegul si au pornit in cautarea agresorului.

 

Taximetristul ranit a povestit ca a preluat un tanar din centru, de la Conti, care a cerut sa fie dus in zona Printul Turcesc.

La un moment dat, in apropiere de strada Andrei Saguna, clientul i-a spus sa traga pe dreapta, a scos un cutit si l-a taiat pe sofer in spate si in zona gatului, a insfacat tableta pe care acesta o avea in masina, a deschis portiera si a disparut in noapte.

Cand au auzit pe statie ce i s-a intamplat, colegii taximetristului s-au apucat sa scotoceasca zona, strada cu strada. Cautarea lor atenta a dat la scurt timp roade. La intersectia strazii Mistral cu Matasarilor, l-au descoperit pe agresor. Rapid l-au imobilizat si l-au predat politistilor de la Sectia 1 care l-au dus la audieri.

Oamenii legii aveau sa afle ca are 22 de ani si e de loc din judetul Gorj. In fata politistilor, acesta a fost incoerent in declaratii.

CITESTE SI: Vin cu miile sa se stabileasca in Timisoara sau in judet. Marea migratie a romanilor

Taximetristul ranit a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara pentru ingrijiri si investigatii.

Ancheta a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. Tanarul de 22 de ani din Gorj va fi acuzat de tentativa de omor si talharie.

UPDATE:  Atacatorul taximetristului, trimis 30 de zile dupa gratii

Tanarul acuzat de tentativa de omor si talharie, dupa ce a injunghiat un taximetrist din Timisoara in noaptea de sambata spre duminica, a fost arestat.

El a fost prezentat judecatorilor Tribunalului Timis de catre procurori cu propunerea de a fi arestat preventiv, iar magistratii au decis ca acesta sa-si petreaca urmatoarele 30 de zile in Arestul IPJ Timis.

Ancheta continua.

Exit mobile version