Opinia Timisoarei

Targul de Paste, cam sarac anul acesta la Timisoara. Nicolae Robu isi pune casute in cartierul in care locuieste

TIMISOARA. Se pregateste o noua editie a Targului de Paste la Timisoara. Daca in urma cu cateva saptamani, reprezentantii Primariei Timisoara anuntau ca vor amplasa casute de lemn in mai multe cartiere din oras, acestia s-au razgandit. Doar in cartierul Soarelui vor fi casute, acelasi cartier in care locuieste si primarul Nicolae Robu, acolo unde edilul a investit bani frumosi din bugetul local pentru amenajari de parcari, spatii verzi si trotuare.

In Piata Victoriei au fost deja puse primele casute. Oricum, editia de anul acesta a traditionalului targ este una cam saraca. Doar 55 de comercianti vor sa-i imbie pe timisoreni cu produse traditionale si ornamente de Sarbatorile Pascale.

„Au fost depuse si aprobate 55 de cereri. Vor fi puse 42 de casute in Piata Victoriei si 6 in piateta din cartierul Soarelui. In Dacia nu vor fi amplasate pentru ca nu exista spatiu. Comerciantii vor vinde doar produse ambalate, nu se va mai comercializa mancare”, ne-a declarat Alina Pintilie, purtator de cuvant Primaria Timisoara.

Parcarea de la Modex va ramane asadar libera. In ceea ce priveste cuiburile cu iepurasi, acestea vor fi puse atat in Piata Victoriei, cat si in cartierele Dacia si Soarelui.

Targul de Paste 2014 isi deschide portile sambata, 5 aprilie, si le inchide in 23 aprilie, dupa Sarbatorile Pascale.

Exit mobile version