Opinia Timisoarei

Targul de Craciun din Timisoara se extinde. Va fi cel mai mare din istoria orasului

TIMISOARA. Un targ de Craciun mult mai mare si mai frumos! Asta promit reprezentantii Primariei Timisoara pentru anul viitor. Primarul Nicolae Robu vrea sa-l extinda si in alte cartiere, dar si in Piata Libertatii, care anul viitor ar trebui sa fie gata gratie proiectului de reabilitare a centrului istoric.

Odata ce vom avea o piata intr-o forma noua, cu multe alei pietonale in jur, casutele comerciantilor se vor potrivi minunat in locul copacilor din Libertatii, promite Nicolae Robu.

„Probabil ca vom avea amenajare de Craciun si in Piata Libertatii, nu pot spune de acum ce anume, dar intentionam sa punem in valoare Piata Libertatii asa cum va fi ea dupa ce terminam proiectul de reabilitare a centrului istoric”, ne-a dezvaluit edilul-sef.

Pe de alta parte, si anul acesta avem targ de Craciun in alte cartiere din oras, insa reprezentantii municipalitatii sustin ca anul viitor vor amenaja in mai multe cartiere casute si vor pune ornamente specifice sarbatorilor de iarna.

„Nu am facut ceva special nici in Soarelui si nici in Dacia, dar am vrut sa punem casute, sunt doua cartiere cu multa populatie. Trebuie o schimbare de mentalitate, pentru ca nici comerciantii nu inteleg ca acele zone au un vad foarte bun. Cartierul Dacia este foarte dens populata, cu foarte multe blocuri inalte, in Soarelui nu sunt atat de multe blocuri inalte, dar este densitate foarte mare. Toate spatiile comerciale din cartierul sunt concentrate in piateta din fata scolii. Eu cred ca vadul este bun, dar toata lumea vrea in centru. La anul, daca vom reusi sa amenajam locuri si in alte parti, vom face si in alte cartiere”, a completat Nicolae Robu.

Ramane de vazut cum va pregati conducerea primariei targul de anul viitor, in conditiile in care anul acesta abia dupa deschiderea Targului de Craciun le-au interzis comerciantilor sa vanda hamsii.

CITESTE SI: Ce mancare a fost interzisa de Nicolae Robu la Targul de Craciun din Timisoara? FOTO!

Exit mobile version