Opinia Timisoarei

Targul de Craciun de la Timisoara se deschide duminica. Roata panoramica, patinoar, casute pline cu bunatati, iluminat festiv, dar si concerte. Foto

TIMISOARA. Mai sunt doar cateva zile pana cand isi va deschide portile Targul de Craciun de la Timisoara.

Spre deosebire de anii trecuti, s-a renuntat la traditia inaugurarii iluminatului festiv si a targului de 1 Decembrie, momentul fiind mutat cu cateva zile mai devreme, duminica, in 27 noiembrie.

CITESTE SI: Dominic Fritz, atac virulent la adresa politistilor din Timisoara, dupa ce a fost chemat sa dea cu subsemnatul in legatura cu angajarea USR-istei de la Piete: Nu am o problema sa fim verificati pana la chiloti 

Astfel, la lasarea serii, de la ora 17.30, va fi pornit iluminatul festiv, iar Targul de Craciun va fi deschis cu un concert sustinut de TM GROOVE (Horia Crisovan, Florin Cvasa, Marcel Poaty-Souami, Danut Blaga si Lucian Nagy), alaturi de care vor canta mai tinerii Jennifer Poaty-Souami, Bianca Berciu, Simion Caragia, Tania Ionescu, Alexandra Sarbu, Andrei Badea, Thea Marconi, Maria Avramescu si Daniel Tudor.

Anul acesta, Mos Craciun va veni la Targ cu trenuletul si va avea si o casuta, in care vor fi organizate ateliere creative in care se vor realiza felicitari, de decorat turta dulce sau pictura pe ceramica. De asemenea, in targ vor fi prezenti comercianti cu produse alimentare si nealimentare, iar pentru distractie, au fost deja amplasate o roata panoramica si un trenulet, dar si o cabina foto si un carusel.

Exit mobile version