Opinia Timisoarei

Taranul cu Maserati ii multumeste lui Dumnezeu si pentru vila uriasa in care sta! „Pare incredibil ce gasesc aici. E un miracol pe care Dumnezeu l-a facut”

Dupa ce a devenit un hit pe Internet drept „taranul care isi lauda masina”, acelasi roman stabilit in Anglia isi lauda acum si vila, fara sa uite sa-i multumeasca lui Dumnezeu pentru cele ce i-a dat.
Ca in emisiunile televizate in care vedetele isi prezentau locuintele, asa si el s-a filmat, din nou. Este mandru de casa sa, cu multe „camere de relaxare” si cu piscina. „Pare incredibil ce gasesc aici. E un miracol pe care Dumnezeu l-a facut”, isi incepe acesta prezentarea vilei.

„Aici e pusca cu care pot sa-mi omor dusmanii bineinteles. Aici e sala unde ma antrezenez. Antrenamentul il fac de cinci ori pe saptamana, pun mare accent pe cum arat. Am muschii pe care bineinteles i-am avut mereu”, se lauda acesta. „Aici e piscina pe care ocazional o folosesc sa ma relaxez. Nu are pesti nu are nimic. Doar o piscina. Poti sa spui ca traiesc pe picior mare. E putin spus ca traiesc pe picior mare. Aici este frumoasa gradina. Asta e casa in care locuiesc”, mai spune tanarul.

Dupa ce s-a plimbat prin toata vila, romanul nu a ezitat sa iasa afara si sa-si mai arate masinile pe care le conduce: un Chrysler si un Mercedes, dar de data aceasta nici urma de Maserati.

Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Exit mobile version