Opinia Timisoarei

Taranistii multumesc ironic colegilor de coalitie pentru sondajele prezentate recent

TIMISOARA. Adrian Orza, presedintele PNTCD Timisoara, a tinut sa le multumeasca celor de la PNL si PSD pentru ca au comandat si prezentat rezultatele unor sondaje de opinie in care PNTCD sta cel mai bine, la nivel local.

Ironic, Adrian Orza a subliniat ca lucrurile functioneaza foarte bine in coalitia locala, deoarece atat PNL, cat si PSD au comandat sondaje de opinie, iar rezultatul acestora a scutit PNTCD-ul sa faca un nou sondaj.

Suntem in coalitie cu PNL si PSD si nu putem decat sa le multumim pentru sondajele prezentate si mai ales le multumim ca ne-au scutit sa facem noi un astfel de sondaj. Din sondajele lor am aflat ca rezultatele ne sunt favorabile„, a declarat Adrian Orza.

PNL Timis a prezentat primul sondajul comandat de la conducerea centrala a partidului, la Bucuresti, iar rezultatul a fost ca Nicolae Robu este cu doar un procent in fata actualului primar, taranistul Gheorghe Ciuhandu.

Si PSD-istii au prezentat sondajul lor, insa din acesta reiesea foarte clar ca Gheorghe Ciuhandu este preferat in optiunile alegatorilor timisoreni pentru inca un mandat la Primaria Timisoara.

Exit mobile version