Opinia Timisoarei

Tanarul snopit in bataie de agentii de paza la Serbarile Timisoreana are fracturi si depune plangere la politie impotriva agresorilor! Ce spun baiatul, mama si iubita lui?

TIMISOARA. Florin, tanarul de 17 ani care a fost batut mar si calcat pe cap de agentii de paza care asigurau ordinea la concertul Cargo de la Serbarile Timisoreana, a ajuns la spital pentru investigatii medicale.

Dupa consult, doctorii au stabilit ca are fracturi de sinusuri, in urma loviturilor incasate de la bodyguarzi si mai multe vanatai.

Pustiul recunoaste ca a fost recalcitrant, dar ca nu se astepta la o asemenea riposta din partea agentilor de paza, care l-au calcat pur si simplu in picioare. Imaginile cu scenele de o violenta iesita din comun au facut inconjurul Romaniei si au iscat o multime de comentarii din partea oamenilor revoltati.

Tanarul povesteste ca duminica seara a mers impreuna cu iubita lui si alti prieteni sa vada concertul trupei Cargo.

S-a facut la un moment dat o hora, niste colegi s-au impins in noi si i-am impins si noi. Apoi au venit doi de la security si m-au luat, si m-am zbatut sa scap. M-au imobilizat si mi-au dat la coaste. Si dup-aia s-au urcat pe mine, ce se vede in filmare. M-au lovit cu picioarele, pe cap, peste cap, cu pumnii in coaste si m-au intrebat daca m-am linistit. Si, in spate, in partea stanga a scenei, mi-au zis ca de ce as fi rupt o camasa a unui coleg, ceva de genu, si mi-au mai dat un pumn. Dup-aia m-au dus la jandarmerie si mi-au dat amenda. Ieri am lesinat si ma durea foarte rau capul. Voi face plangere. Voi merge la politie. Astia trebuie inchisi pe ani de zile, nu asa, doar o pedeapsa…  Nici in animale nu se da, sa isi descarce nervii altundeva, nu pe oameni. Asta se poate intampla si cu altii. N-ar trebui sa lucreze in domeniu„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Florin.

Cand am vazut ca Florin a fost calcat in picioare de agentii de paza, am crezut ca n-o sa mai scape viu de acolo si m-am speriat foarte tare. Un agent m-a tinut si pe mine, eu ma zbateam sa ma duc la el sa-l scap si nu reuseam. A fost groaznic„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro prietena baiatului.

Mama baiatului, care sta in Brestovat, spune ca a aflat abia a doua zi de cele petrecute, de la diriginta fiului, care invata la un liceu in Timisoara si locuieste la internat. Tanarul nu a indraznit sa isi sune mama si sa-i povesteasca.

Am aflat de la diriginta, ieri, marti, m-a sunat si mi-a zis de baiat. Nu vorbisem cu el. Mi-a spus ca a lesinat, m-am speriat si mi-a explicat ca duminica a luat bataie la un concert de la cei de la securitate. Ca si un criminal, asa au dat in el. Normal ca sunt revoltata. El e singur aici, eu acasa, e cuminte, nu face probleme nici acasa. Dumnezeu sa ii pedepseasca asa cum merita pe batausii astia. Vreau sa depunem plangere„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro mama lui Florin.

 

CITESTE SI: UPDATE: Si batut si cu banii luati! Pustiul calcat pe cap de agentii de paza de la Serbarile Timisoreana a fost amendat. 2 bodyguarzi si-au dat demisia. Ce spun despre bataie?

CITESTE SI: Ancheta in cazul tanarului batut cu bestialitate si calcat pe cap de agentii de paza de la Serbarile Timisoreana! Ce face Politia si cine e tanarul snopit in bataie?

CITESTE SI: Tanar snopit in bataie si calcat pe cap de agentii de paza la Serbarile Timisoreana, in timpul concertului Cargo. VIDEO! IMAGINI SOCANTE!

_____

Va reamintim, maginile cutremuratoare infatisand scene de o violenta greu de inchipuit, petrecute in timpul concertului trupei Cargo din ultima zi a Serbarilor Timisoreana au intrat in atentia Politiei. Un tanar care devenise agresiv a fost batut cu cruzime de agentii de paza ai unei firme private care asigurau ordinea in zona scenei.  Tanarul a fost lovit cu pumnii si cu picioarele si calcat pe cap la propriu de mai multi gardieni. Totul sub privirile ingrozite ale celorlalti spectatori.

Un cameraman al postului tv Europa Nova a surprins imagini din locul in care se petreceau violentele. Pe filmare se poate observa cum barbatul este pus la pamant si batut fara incetare, in vreme ce acesta incerca din rasputeri sa-si apere capul de ploaia de lovituri. Apoi, bodyguarzii il iau pe sus si il scot din zona scenei, continuand sa ii care pumni si picioare.

A doua zi, dupa ce filmarea a ajuns pe internet si la televiziuni, politistii s-au sesizat din oficiu si au deschis o ancheta in acest caz. Se fac cercetari si la firma de paza si protectie care a asigurat linistea si ordinea la Serbarile Timisoreana. Patronul i-a concediat pe doi dintre batausi, iar ceilalti implicati risca sa ramana fara atestate.

Exit mobile version