Opinia Timisoarei

Tanarul care merita toate felicitarile la Timisoara. Ce a facut cand a auzit tipetele disperate ale unei femei in plina strada

TIMISOARA. Batranii sunt de obicei printre tintele preferate ale hotilor si talharilor. Un tanar tocmai pe acest lucru a mizat cand a decis sa o atace pe o femeie la Timisoara, insa a fost ceva ce nu a luat in calcul.

CITESTE SI: Incendiu violent la etajul 6 al unui bloc. Zeci de oameni evacuati

Totul s-a intamplat pe strada Brandusei din Timisoara. Un tanar de 20 de ani a zarit lantisorul de la gatul unei batrane care mergea linistita catre casa. Barbatul s-a repezit asupra femeii de 62 de ani, i-a smuls bijuteria de la gat si a luat-o la sanatoasa.

CITESTE SI: Un horror romanesc, o drama si o comedie, printre premierele saptamanii la Shopping City Timisoara

Norocul a facut ca tipetele batranei sa fie auzite de un timisorean care se afla in zona in acel moment. Omul. nu a stat o clipa pe ganduri si s-a luat dupa talhar. A fugit dupa el si a reusit sa il prinda. Timisoreanul l-a imobilizat pe infractor si l-a tinut pe loc pana la sosirea unui echipaj de politie.

Talharul a fost preluat de politisti si introdus 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

Exit mobile version