Opinia Timisoarei

Tanarul care a lovit cu BMW-ul o femeie pe trotuar la Lugoj si a fugit de la locul accidentului NU va face puscarie! Vezi ce pedeapsa a primit

TIMIS. Decizie revoltatoare a judecatorilor in cazul lui Alin Faur, tanarul care in urma cu un an a lovit cu masina o femeie, pe trotuar, in Lugoj, apoi a dat bir cu fugitii. Barbatul care si-a abandonat victima intr-o balta de sange a primit o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu suspendare.

CITESTE SI: Un BMW cu numere de Franta a accidentat grav o femeie la Lugoj! Soferul si pasagerii au fugit de la fata locului! VIDEO INCREDIBIL!

CITESTE SI: Alin Faur, soferul cu BMW care a lovit o femeie pe trotuar in Lugoj apoi a fugit de la locul accidentului si-a recunoscut vina

Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis ca Alin Faur sa nu faca inchisoare.  Aceasta desi, tanarul era beat si nu avea carnet in momentul producerii accidentului, in urma caruia femeia a avut nevoie de 5 operatii si 60 de zile de ingrijiri medicale.

Dupa mai multe prelungiri ale mandatului de arestare preventiva, barbatul a fost trimis in judecata pentru vatamare corporala grava din culpa si fuga de la locul accidentului. Initial, magistratii lugojeni il condamnasera la 4 ani de inchisoare cu executare. Procesul a ajuns insa la Curtea de Apel Timisoara care a dat sentinta definitiva.

Va reamintim, la inceputul lunii iunie 2013, Alin Faur conducea o masina pe o strada din Lugoj,  a intrat pe trotuar si a izbit in plin o femeie de 54 de ani.

Accidentul a fost surprins de o camera de luat vederi din zona iar din imagini se vede cum soferul, impreuna cu alti patru pasageri care il insoteau, au iesit din masina si au abandonat victima ramasa inconstienta pe trotuar.

La cateva zile dupa accident, soferul a fost arestat, iar autoritatile l-au trimis in judecata la sfarsitul lunii august. Procesul a ajuns la Curtea de Apel Timisoara, Sectia Penala, care a dat verdictul: 3 ani de inchisoare cu suspendare si nici macar plata vreunei despagubiri pentru victima. Alin Faur are un termen de incercare de 5 ani in care trebuie sa aiba un comportament exemplar.

Iata mai jos imaginile socante ale accidentului!

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version