Opinia Timisoarei

Tanarul care a atacat o fata de 19 ani pe strada in Timisoara, a izbit-o de un gard, a taiat-o cu cutitul si a talharit-o isi primeste pedeapsa

TIMISOARA. A urmarit-o pe strada, nu departe de centrul Timisoarei, a atacat-o din spate, a izbit-o de un gard, a taiat-o cu cutitul la mana si i-a smuls lantisorul de aur de la gat, apoi a fugit. Se intampla in urma cu o saptamana pe strada Bucuresti, cand o fata de 19 ani a fost talharita de un barbat de 47.

CITESTE SI: Alerta cu bomba pe o strada din Timisoara. Dispozitiv exploziv plasat pe un microbuz, anuntat la 112. Video. UPDATE 

Politistii l-au capturat rapid pe atacator, iar acesta a fost arestat preventiv. Procurorii au incheiat la fel de repede si ancheta si au intocmit rechizitoriul.

In data de 14.11.2023, pe timp de noapte, in jurul orei 18:00, in timp ce persoana vatamata, in varsta de 19 ani, se deplasa pe trotuarul aferent strazii Bucuresti din Timisoara a fost acostata de catre inculpat, care a prins-o cu mana si a strans-o cu putere de bratul ei drept, a impins-o spre marginea trotuarului si a izbit-o de un gard din fier, dupa care s-a pozitionat in fata ei, a scos un cutit din buzunarul hainelor si a indreptat lama taioasa spre partea laterala stanga a gatului ei, reusind sa o taie superficial, iar in momentul in care victima a inceput sa strige dupa ajutor si a incercat sa se apere, inculpatul a taiat-o cu acel cutit in zona palmei de la mana stanga, persoana vatamata reusind sa fuga din acel loc cativa metri, insa a fost ajunsa din urma de autor, care i-a smuls lantisorul din aur prevazut cu pandantiv din aur pe care il purta in jurul gatului, cauzandu-i leziuni care au necesitat 7-8 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Dosarul a fost inaintat magistratilor, iar procesul se va desfasura la Judecatoria Timisoara. Agresorul este acuzat de talharie calificata.

 

Exit mobile version