Opinia Timisoarei

Tanara violata intr-un spital din Timisoara si jefuita. Principalul suspect a fost prins

UPDATE: Barbatul suspectat ca a violat o tanara in Clinica de Psihiatrie din Timisoara a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

__________

TIMISOARA.  Caz fara precedent la Timisoara! O tanara bolnava psihic, internata intr-o clinica pentru tratament a fost violata si jefuita de un individ care a reusit sa se strecoare in spital si sa o batjocoreasca.

Barbatul de 45 de ani a fost prins de politisti.

Totul s-a intamplat in octombrie anul trecut. Tanara de 21 de ani din Lugoj, cu afectiuni psihice, fusese internata intr-o clinica din Timisoara pentru tratament. La un moment dat, in vizita a venit unchiul ei cu un prieten. Dupa un timp, cei doi au plecat. Odata iesiti din spital, barbatii s-au despartit.

Prietenul unchiului, insa,  s-a dus si a cumparat o plasa de fructe si s-a intors la spital. Vazandu-l cu bratele pline de fructe si stiind ca fusese cu cateva zeci de minute inainte in vizita, paznicul nu l-a oprit. Barbatul a intrat in salonul in care era internata fata,  a tras-o intr-o toaleta, unde a fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el.

Tanara, aflata cel mai probabil si sub efectul sedativelor, nu a putut sa se impotriveasca. Dupa ce a violat-o, barbatul i-a luat si telefonul mobil de pe noptiera si a disparut.

Fata a reusit dupa un timp sa le povesteasca medicilor ce s-a intamplat.
Politistii au intrat in alerta. Abia astazi, cei de la Sectia 3 Politie Timisoara, au reusit sa-l identifice pe principalul suspect.
Barbatul de 45 de ani este din judetul Teleorman. A fost retinut pentru 24 de ore pentru viol, si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Exit mobile version