Opinia Timisoarei

Tanara rapita si batuta cu salbaticie de fostul iubit, la Timisoara. Peste 20 de ore de groaza. Intreaga poveste

TIMISOARA. O tanara de 33 de ani a trait clipe de groaza timp de peste 20 de ore, dupa ce a fost rapita si batuta cu salbaticie de fostul sau iubit.

CITESTE SI: Revine Schimbul de Garda la Timisoara. Momente din istora orasului, reconstituite intr-un adevarat spectacol in Piata Unirii

Femeia a urcat de bunavoie in masina fostului iubit, pentru o discutie cu acesta, cel mai probabil, insa barbatul a blocat usile masinii si a demarat in tromba. A ”plimbat-o” pe fosta sa iubita pe traseul Timisoara – Mosnita Noua – Bucovat – Remetea Mare – Topolovatu Mare – Giroc.

”In intervalul de timp cuprins intre data de 04.04.2024, in jurul orei 11:00 si data de 05.04.2024, in jurul orei 07:30 (timp de aproximativ 20 ore si 30 de minute), inculpatul a lipsit-o de libertate in mod ilegal pe persoana vatamata prin aceea ca, in data de 04.04.2024, in jurul orei 11:00, dupa ce persoana vatamata s-a urcat de bunavoie in autoturismul condus de inculpat, acesta din urma a blocat usile autoturismului si a transportat-o pe persoana vatamata impotriva vointei ei pe ruta Timisoara – Mosnita Noua – Bucovat – Remetea Mare – Topolovatu Mare – Giroc. Pentru a facilita lipsirea de libertate in mod ilegal a persoanei vatamate, imediat dupa ce aceasta din urma a urcat in autoturism, inculpatul a deposedat-o temporar prin violenta de telefonul mobil”, a transmis Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Tanara a reusit sa iasa pe balconul apartamentului unde era tinuta captiva si a cerut ajutor trecatorilor. Unul dintre acestia a sunat imediat la numarul de urgenta 112.

”Ulterior, inculpatul a transportat-o pe persoana vatamata impotriva vointei sale la apartamentul sau, unde a lipsit-o in continuare de libertate pana la interventia echipajului ISU Timis, in data de 05.04.2024 ora 07:30, ca urmare a apelului efectuat de catre un martor caruia persoana vatamata i-a solicitat ajutorul de pe balconul apartamentului. Totodata, in data de 04.04.2024, in jurul orei 12:00, inculpatul a lovit-o pe persoana vatamata in timp ce se aflau in autoturismul inculpatului parcat in apropierea localitatii Topolovatu Mare, cu pumnii in zona fetei, a toracelui si in partea lombara, cauzandu-i acesteia leziuni traumatice care necesita 4-5 zile de ingrijiri medicale”, a mai precizat Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara

Barbatul a fost retinut de politisti pentru lipsire de libertate in mod ilegal si pentru lovire sau alte violente, iar in cursul zilei de sambata el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei magistratilor de la Judecatoria Timisoara.

Exit mobile version