Opinia Timisoarei

Tanara jefuita la Timisoara prin „metoda telecomenzii”. Ce i-au facut escrocii?

TIMISOARA. O tanara din Lugoj s-a trezit cu autoturismul pradat, dupa ce hotii au folosit un dispozitiv care bruiaza semnalul de la inchiderea centralizata a masinii.

Incidentul s-a petrecut duminica, in jurul pranzului, la putin timp dupa ce tanara si-a lasat masina personala in parcarea exterioara de la mall in Timisoara. Fata spune ca a observat doi barbati care stateau sprijiniti de o masina parcata in apropiere si care se uitau destul de ciudat. Banuind ca ceva nu este in regula, tanara a coborat din autoturism si a apasat butonul pentru inchiderea centralizata, de pe telecomanda masinii, de cel putin trei ori. Dupa ce a mai facut facut cativa pasi a verificat din nou telecomanda de cateva ori, pentru a fi sigura ca masina s-a incuiat.

Dupa aproximativ o ora si jumatate s-a intors la masina, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa verifice portbagajul. Imediat ce a deschis, soferita a avut un soc, dandu-si seama ca a fost pradata, noteaza lugojonline.ro.

Verificand si interiorul masinii, fata a descoperit ca hotii au furat, atat tortul si cadoul pregatit pentru finuta ei in varsta de 6 ani, cat si actele masinii si mai multe bunuri personale, paguba ridicandu-se la peste 600 de lei . Dupa ce s-au dezmeticit, tanara si prietenul ei au sunat la 112 si au povestit ce li s-a intamplat.
Tanara a depus o plangere si asteapta ca politistii sa ii identifice pe autorii furtului.

Exit mobile version