Opinia Timisoarei

Tanara izbita in plin cu masina pe bulevardul cu palmieri din centrul Timisoarei! Soferul a fugit ca un las si e cautat de politisti! Da si tu o mana de ajutor agentilor!

TIMISOARA. A lovit cu masina o tanara pe bulevardul IC Bratianu, chiar pe zebra, a lasat-o ranita si inconstienta pe sosea si a dat bir cu fugitii. Este fapta unui sofer care acum este cautat de politisti.


Totul s-a intamplat in dimineata zilei de 21 octombrie. Un trecator a gasit-o pe fata plina de sange cazuta in mijlocul strazii si a dat alarma. Politistii Rutieri si medicii de la Ambulanta au venit in mare graba  la locul accidentului.

Tanara de 23 de ani a fost dusa de urgenta la spital. Soferul insa parca a intrat in pamant. A fugit ca un las, iar politistii incearca acum sa-i dea de urma. Oricine poate da vreo informatie legata de acest accident este rugat sa sune deindata la dispeceratul Serviciului Rutier Timis la nr. 0256/202054.
Cand va fi gasit, soferul fugar va raspunde pentru vatamare din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor.

Exit mobile version