Opinia Timisoarei

Tanara izbita de masina pe trecerea de pietoni la Timisoara si aruncata la cativa metri. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie in centrul Timisoarei, luni dimineata. O tanara a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni din vecinatatea Catedralei Mitropolitane.

CITESTE SI: Accident cu 4 masini pe Drumul Boilor, la Timisoara, provocat de o soferita. Trafic dat peste cap

Se pare ca soferul a observat-o prea tarziu pe fata de 21 de ani si a izbit-o in plin pe fata, aruncand-o la cativa metri pe asfalt.

La locul accidentului au intervenit rapid echipaje SMURD si de Politie. Medicii i-au acordat tinerei primul ajutor si au transportat-o mai apoi la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Soferul a suferit un soc si a avut si el nevoie de atentia doctorilor. Minute in sir a stat pe bordura din intersectie si nu a putut articula niciun cuvant.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul.

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Regele Ferdinand I spre strada 20 Decembrie 1989 din municipiul Timișoara, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, o femeie în vârstă de 21 de ani.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Vom reveni cu amanunte si imagini video!

Exit mobile version