Opinia Timisoarei

Tanara insarcinata si doi copilasi raniti, dupa ce s-au rasturnat cu masina pe un drum din Timis. Conducea sotul, care era beat

TIMIS. O femeie gravida a ajuns la spital dupa ce masina in care se afla, condusa de sotul ei, s-a rasturnat pe o sosea din Timis.

CITESTE SI: Razii in trafic ale politistilor de la Rutiera, la Timisoara si in judet. Sute de amenzi date si zeci de soferi lasati fara permis 

Accidentul a avut loc pe drumul care leaga Lugojul de Hezeris, iar alaturi de cei doi soti in masina erau si doua fetite in varsta de 3, respectiv 4 ani.

Barbatul a apasat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat in afara soselei. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei si ambulantei. In urma accidentului, femeia a fost ranita si transportata la spital, scrie lugojinfo.ro.

Tot la spital au ajuns si cele doua fetite, ranite usor, pentru investigatii medicale.

Politistii l-au testat pe sotul femeii cu aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul va fi cercetat penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Exit mobile version