Opinia Timisoarei

Tanara din Timisoara atacata de o haita de maidanezi in fata Universitatii de Vest. Fata a ajuns muscata la spital!

TIMISOARA. A treia victima in mai putin de o luna! Cainii fara stapan din Timisoara ataca din nou. O tanara de 25 de ani a ajuns la spital in loc sa ajunga la serviciu, dupa ce a fost atacata de o haita de caini vizavi de Universitatea de Vest de pe bulevardul Vasile Parvan.

Fata era in drum spre locul de munca, dar la un moment dat a fost inconjurata de 6 caini. Tanara spune ca patrupedele au atacat-o imediat, oricat ar fi incercat sa scape de ele. A rupt-o la fuga, a trecut strada in speranta ca va scapa de animale. Din fericire, i-au sarit in ajutor cativa trecatori, care au alungat maidanezii si au sunat dupa ambulanta.

Fata a fost dusa la Spitalul Judetean, apoi la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes”, unde medicii i-au facut vaccinul antirabic. Tanara vrea sa depuna plangere la Politie.

„Avea o plaga minora, nu se vedeau leziuni. Am avut 112 cazuri de persoane muscate de caine in luna decembrie, intre 3 si 4 cazuri pe zi. La inceputul lui ianuarie, in primele 10 zile am avut 20 de cazuri. Cred ca se mentine numarul. Acum cativa ani aveam cam 5-6 muscaturi de caine pe zi”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Virgil Musta, medic la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Va reamintim ca este a treia persoana muscata de maidanezi in ultima perioada la Timisoara.

Inainte de Revelion un barbat de 49 de ani a fost sfasiat de caini in Gara de Nord din Timisoara, pentru ca dupa doua saptamani un cetatean sarb aflat in oras sa fie muscat tot in apropiere de gara. Prima victima va ramane cu sechele pentru toata viata si este decisa sa ceara despagubiri de 1 milion de euro.

Pentru a rezolva problema animalelor infometate care ataca pe strazile orasului, primarul Nicolae Robu anunta acum cateva zile ca va monta in Timisoara indicatoare in locurile unde isi fac veacul haitele, pentru ca oamenii sa fie avertizati sa le…evite.

CITESTE SI: ‘Pazea, caini furiosi! Nu mai circulati pe aici!’ Cum rezolva Primaria problema cainilor maidanezi care ataca oameni pe strazi in Timisoara? Pune indicatoare

Inca un barbat muscat de caini in Gara de Nord din Timisoara, in ultimele doua saptamani! FOTO si VIDEO!

Barbat sfasiat de caini in Gara de Nord din Timisoara. Omul are zeci de muscaturi pe tot corpul. VIDEO!

Exit mobile version