Opinia Timisoarei

Tanara de 25 de ani moarta pe loc dupa ce a intrat cu masina sub un tir, pe Autostrada Vestului, in Timis. Video

TIMIS. Accident teribil, in noaptea de diminica spre luni, pe Autostrada Vestului in Timis, in apropiere de Margina, in conditii de ceata.

CITESTE SI: Impact violent intre un microbuz cu 10 oameni si un utilaj agricol pe soseaua Timisoara – Lugoj. 3 persoane, intre care un copil, au ramas incarcerate

Soferita unui autoturism, care circula cu viteza mare, a intrat sub remoarca unui tir ce transporta schele metalice si mergea catre Arad.

Impactul a fost atat de puternic incat autoturismul a fost distrus complet, iar tanara de la volan nu a avut nicio sansa.

Trupul neinsufletit al femeii a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare.

VIDEO: George Stefanita

La locul evenimentului au fost trimisi 8 pompieri din cadrul Statiei Faget cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de stingere si un echipaj SMURD. In urma evenimentului, a rezultat o victima(de sex feminin) incarcerata, in varsta de aproximativ 25 ani. Victima a fost descarcerata fara semne vitale si declarată decedata de catre medicul SAJ„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

“În urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca o femeie, în varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe banda 1, dinspre localitatea Margina înspre municipiul Timisoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune fata-spate cu un ansamblu rutier, condus de un barbat, în varsta de 42 de ani, care se afla în miscare pe banda 1 de circulatie. În urma evenimentului a rezultat, din nefericire, decesul femeii, aceasta fiind singura în autoturism. Conducatorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version