Opinia Timisoarei

Tanara de 21 de ani bagata in spital de un sofer care a izbit-o cu masina pe trecerea de pietoni in sensul de la Marasti. FOTO!

TIMISOARA. Accident in sensul giratoriu de la Piata Marasti din Timisoara! O tanara de 21 de ani care traversa strada chiar pe trecerea de pietoni a fost lovita in plin de un sofer. Fata a ajuns la Spitalul Municipal.

Totul s-a petrecut luni, inainte de pranz. Tanara se indrepta spre Calea Aradului si era deja la jumatatea zebrei, cand masina a izbit-o. Fata s-a prabusit la pamant sub privirile ingrozite ale mai multor trecatori aflati in zona sensului giratoriu, pe trotuar sau chiar pe trecerea de pietoni.

Soferul aflat la volan era, se pare, foarte grabit, astfel ca n-a mai avut rabdare sa ii lase sa treaca pe toti pietonii si a surprins-o pe fata. Omul a franat prea tarziu. A tras masina pe dreapta, in timp ce martorii cereau ajutor la numarul de urgenta 112.

Un echipaj SMURD a preluat-o pe tanara ranita si a transportat-o la Urgente la Spitalul Municipal Timisoara, pentru ingrijiri.

„Este vorba despre un accident usor, cu o victima. Nu i-a fost acordata priorietate la trecerea de pietoni. Soferul este din Timisoara si i se va intocmi dosar penal pentru vatamare corporala”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Bocancea, purtator de cuvant IPJ Timis.

Pozele ne-au fost trimise pe adresa redactie@opiniatimisoarei.ro de catre un cititor fidel al site-ului nostru, caruia ii multumim.

Exit mobile version