Opinia Timisoarei

Tanara batuta pana la lesin, chiar in fata blocului, la Timisoara. Ce i-a furat un talhar si pentru ce ofera femeia RECOMPENSA?

TIMISOARA. Lovita cu salbaticie chiar in fata blocului in care locuieste, din cartierul Dacia, si pradata. Asta povesteste ca i s-a intamplat in urma cu cateva zile o femeie din Timisoara.

Aceasta sustine ca se intorcea acasa, la scurt timp dupa miezul noptii cu un taxi. Masina a lasat-o chiar in fata imobilului de pe strada Stelelor, iar cand se apropia de scara blocului, un barbat s-a napustit asupra ei. A lovit-o cu pumnii si cu picioarele pana cand s-a prabusit la pamant in stare de inconstienta, apoi i-a smuls postea cu acte, bani si telefoane mobile si a dat bir cu fugitii.

Plina de vanatai, tanara de 31 de ani si-a revenit cu greu din soc. Si-a marturisit necazul pe Facebook in speranta ca cineva a vazut ce a patit si ar putea oferi informatii pretioase care sa duca la identificarea atacatorului.

Timisoreanca a postat si o fotografie care o infatiseaza cu un ochi vanat.

Criminalul din zona Dacia trebuie prins, daca stie cineva ce s-a intamplat in 22 septembrie
seara pe str. Stelelor, rog sa anunte politia, ofer recompensa, s-au furat actele, 2 telefoane marca SAMSUNG S4 ACTIVE SI SAMSUNG GALAXY DUAL CORE, criminalul trebuie inchis, este un pericol pentru noi toti.
Daca cineva a cumparat un SAMSUNG S4 ACTIVE folosit, rog sa imi scrie sau sa mearga la politie, ofer recompensa, daca stie detalii despre criminal sa anunte politia, criminalul trebuie prins si pedepsit.
In seara zilei de 22 septembrie, in zona Dacia, str. Stelelor am fost atacata brutal si jefuita de catre unul sau mai multi indivizi. Rog pe cine stie detalii despre ce mi s-a intamplat sa ma contacteze aici, am incredere in Politie ca isi fac treaba, dar un ajutor e bine venit pentru prinderea CRIMINALULUI, va multumesc! Ofer recompensa pt orice informatie, telefoanele furate sunt marca Samsung S4 active, Samsung galaxy dual core„, a scris timisoreanca pe pagina ei de Facebook cerand ajutorul utilizatorilor.

Nu si-a pus chiar toata nadejdea in prietenii de pe reteaua de socializare. A mers si la Politie unde a depus plangere.

In 23 septembrie, in jurul orei 00:30, femeia de 31 de ani, in timp ce se deplasa pe o alee pietonala, pe strada Stelelor, a fost deposedata prin violenta de poseta pe care o avea asupra sa, in care se aflau 2 telefoane mobile si un portofel, ce continea documente si bani. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, iar politistii efectueaza cercetari in vederea identificarii si tragerii la raspundere penala a autorului, precum si pentru recuperarea prejudiciului cauzat„, au declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version